Veszprém

VeszprémFest

Fesztivál

VeszprémFest - prémium zenei fesztivál három helyszínen, külföldi és hazai sztárokkal

Különleges zenei kínálattal, egyetlen külföldi sztár mellett hazai művészek koncertjeivel várja közönségét idén a VeszprémFest.

Augusztus 17-én a História Kertben az LGT sztárjaival színpadra lépő Zenevonat játszik. Augusztus 18-án szintén a História Kertben a Jazz+Az ad koncertet. Augusztus 19-én a Veszprém Aréna színpadán a Grammy-díjas Tom Jones ad műsort. Augusztus 21-én a História Kertben a Cotton Club Singers lép fel.

A fesztivál másik szabadtéri helyszínén, a Jezsuita Templomkertben VeszprémFest Classic címmel, a Cziffra100 emlékév keretében három rendkívüli produkciót láthat a közönség. A sorozat nyitányaként, augusztus 17-én Miklósa Erika és Balázs János ZongOpera címmel ad koncertet. Augusztus 18-án a Paganini+ programmal Balázs János és Lendvay József mellett Szakcsi Lakatos Béla lép színpadra. Augusztus 19-én Tompos Kátya és Balázs János Cziffra Café című estjét élvezhetik a nézők.

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a VeszprémFest egyes programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy amennyiben az adott programnál ez a jogszabály szerint szükséges, érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

AUG.
17-től
AUG.
21-ig
E-jegy
Az Ön böngészője elavult

Az oldal megfelelő működéséhez kérjük, frissítse azt, vagy használjon másikat! FRISSÍTÉS MOST

×